20 de novembre del 2017

A la Fira del llibre de Gandia, "El Mondúver a un tir de pedra", d'Òscar Martí i Vicent Cervera


Dins la Setmana literària, Gandia enguany estrena una Fira del llibre. Va començar el dissabte passat i estarà fins diumenge que ve a migdia al  passeig Germanies davant de la Casa de la Marquesa. Hi ha bona cosa d'activitats i llibres!

Òscar Martí i Vicent Cervera autors d'"El Mondúver a un tir de pedra" el presentaran el dissabte 25 a les 12:30, explicaran anècdotes que descobriren mentre feien el llibre i potser alguna que hagen descobert després.

Al nord de la comarca de la Safor s’alça un compacte i piramidal massís calcari coronat per un dels cims senyers de la província, proveït d’unes profundes arrels que s’endinsen al passat més pregon del País Valencià, El Mondúver.

El Mondúver a un tir de pedra conté 408 pàgines a tot color amb 32 rutes de 4  nivells de dificultat distingits per colors. És un llibre de senderisme, però no únicament ja que els autors aprofiten per a il·lustrar al lector dels nombrosos valors etnogràfics que es poden trobar a cada ruta. És també un llibre de capçalera per viure la propera eixida a la muntanya abans i tot de fer-la. I, no cal dir-ho és un excel·lent regal per a qui estime la nostra terra.

A continuació, el programa complet de la fira:


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada