21 de setembre del 2017

Lliurament del Premi Bernat Capó el 29/9/17



El divendres 29 de setembre de 2016 a les 20:30h hores a Dénia (Marina Alta) es celebrarà el Lliurament del 19é Premi Bernat Capó de difusió de la cultura popular.

És el primer després de la mort del periodista i escriptor Bernat Capó i a l'acte hi haurà lloc per al seu record en la forma que ell hauria volgut i que agradarà als assistents.



Tindrà lloc al Teatre Auditori del Centre Social de Dénia (c/ Calderón, 4). Enllaç a Google maps
L’acte serà conduït per la periodista Maria Josep Poquet.

Durant l'acte es farà pública l'obra guanyadora del premi i, en acabar, ho celebrarem amb un còctel.


L'any passat Toni Bellón va ser el guanyadora del Premi Bernat Capó amb Els bastonets d'Algemesí, una obra que ens ho diu tot d'aquest emblemàtic ball de les festes de la Mare de Déu de la Salut, declarades Patrimoni de la Humanitat per la Unesco.


Les entitats col·laboradores i organitzadores del premi i l'acte d'entrega són Edicions del Bullent, el Museu Valencià d'Etnologia, l'Ajuntament de Dénia i la Mancomunitat Cultural de la Marina Alta, que aporta l'actuació musical que amenitza la vetlada.

En el mateix acte gaudirem d'intervals musicals interpretats per Jaume Ginestar.


Jaume Ginestar va ser membre fundador l’any 1992 del duet musical “Diamonds”, grup que interpretava tots els estils musicals en tot tipus d’esdeveniments. Durant 15 anys, vocalista del duet, fins l’any 2007. Actualment “Orquestra Diamonds”.
Durant l’any 1997, cantant de l’Orquestra Samoa, grup format per 12 membres, dos cantants masculins i dos femenins; tot compaginant les actuacions amb el duet actuà per tota la geografia peninsular.
Al desembre de l’any 2015, publica el disc “10 Poemes de Penyamar” en solitari amb poemes musicats de la poetessa de Dénia Maria Ibars Ibars.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada