19 de setembre del 2017

2a edició de La llum de les estrelles mortes, de Josep Manel Vidal


"La llum de les estrelles mortes", de Josep Manel Vidal, ha arribat a la 2a. edició. Moltes gràcies a les lectores i lectors que ho heu fet possible, llegint i recomanant-ne la lectura.

Les 10 narracions narracions que hi trobem són un raig lluminós de prosa poètica que ve a distorsionar, de vegades de manera subtil, allò quotidià. I amb la distorsió, crea miratges que ens fan veure la realitat de les emocions humanes.

I el viatge de "La llum de les estrelles mortes" i de Josep Manel Vidal encara no ha acabat. El dijous 21 de setembre tornen a aparèixer. Es presenta a la ciutat de València "Descriu", la nova revista digital de publicació i lectura lliure i en valencià, llançada per la Fundació Scito.


Descriu és una revista digital que es construeix amb les aportacions que fan els autors i autores dia a dia, fet que la fa fresca, àgil, espontània i diversa. Josep Manel Vidal, autor de la novel·la `"La llum de les estrelles mortes" i autor de la Sdèrie "Objectes perduts" de Descriu hi serà amb la segona edició acabada de treure del forn.

La presentació serà el proper dijous 21 de setembre a la Biblioteca Pública de València, en la sala Fons Local a les 19.00h al carrer Hospital n. 13.

Ací, tornem a penjar les primeres pàgines del llibre:


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada