24 de març del 2017

3a edició d'Els papers àrabs, d'Ivan Carbonell




Els papers àrabs ha arribat a la 3a. edició! 

Des que va guanyar el 30é Premi Enric Valor milers de lectors s'han endinsat amb Els papers àrabs, d'Ivan Carbonell en una història que parla de bruixeria, misteris, de tresors amagats, de primers amors i amistats.

Des de Cocentaina i des de Riba-roja de Túria, dos instituts s'han posat d'acord per anar junts de viatge a Andorra i a Rialp. La troballa d'una carta xifrada que parla d'un misteriós tresor àrab connectarà els protagonistes amb una història de bruixeria perduda a través dels segles i dels arxius. Per seguir-ne la pista, la colla de joves haurà de desxifrar antics manuscrits. Vigilats per un misteriós professor, s'arriscaran a cercar un tresor tan perillós com intens és el sabor del primer bes.

Ivan Carbonell Iglesias va nàixer a València el 1979 és llicenciat en Filologia Catalana i Humanitats i també en Història per la Universitat de València. És professor de Valencià en Secundària i ha guanyat nombrosos premis de literatura breu, com ara el Sambori universitari, el Felipe Ramis o els Premis Bancaixa-Universitat de València. Té publicades moltes obres com ara La nit de la princesa o El secret del Mas de la Pedra  amb la que va guanyar l’XI Premi de Narrativa Ciutat de Torrent 2009, XIV Premi de Narrativa Ciutat de Sagunt (2012), el XXI Premi de Narrativa Vila de l'Ametlla de Mar (2012)... Amb Els papers àrabs obtingué el 30é Premi Enric Valor. 
És membre de l'Associació Internacional de Llengua i Literatura Catalana (AILC) i del Centre d’Estudis Contestans de Cocentaina (CEC).

També ha guanyat el 16é Premi Bernat Capó de difusió de la cultura popular amb el llibre Fantasmes al palau
Antologia de les Rondalles Valencianes ha seleccionat algunes rondalles d'Enric Valor i ens hi introdueix amb "El Valor incalculable de Valor".


Fes-ne un tast a Issuu.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada