20 de gener del 2017

El premi Soler i Estruch de Castelló de la Ribera es convoca i augmenta la dotació



Els Premis literaris Castellum Ripae són una mostra del compromís de Castelló de la Ribera amb la cultura. Enguany ha convocat de nou el Premi d'Assaig “ Vicent Ignasi Franco”, el Premi “Ausiàs March” de poesia infantil i Premi Soler i Estruch de narrativa, aquest últim amb un augment de la dotació de 2000 a 2500 euros.

Edicions del Bullent Publicarà l'obra guanyadora del Premi Soler i Estruch de narrativa. Es poden presentar obres amb una extensió de 70 a 100 fulls per una sola cara.

Es poden presentar en format word per correu electrònic o de manera tradicional en paper. El termini per presentar els originals acaba el dia 3 de juliol de 2017 i el veredicte se sabrà el 9 de setembre.

La dotació del premi de 2.500 euros subjectes a la retenció d’IRPF corresponent, i la publicació de l’obra premiada a càrrec d'Edicions del Bullent.

Es poden consultar les bases més detallades del Premi Soler i Estruch a http://www.bullent.net/premi-soler-i-estruch/ o, properament, al web de l'ajuntament http://www.elmiragall.org/noticies/cultura


L'any passat va guanyar l'obra La llum de les estrelles mortes, de Josep Manel Vidal, que apareixerà el proper més de febrer i de la que ja es coneix la coberta, escollida per votació popular a les xarxes socials.

Altres guanyadors són Vestida de lluna, d'Elvira Cambrils,  Tot interior, d'Enric Camps, Pell de gat, de Ma. Victòria Lovaina, Humors agres, de Sico Fons, Efectes secundaris, de Jovi Lozano-Seser o El vol de les papallones, de Maurici Belmonte.

A més, es convoca també el premi Premi “ Vicent Ignasi Franco”. Els treballs d’assaig tractaran temes d’investigació científica, filosòfica, artística, sociològica, literària, etc, d’àmbit local. La dotació del premi consistirà en la publicació de l’obra premiada.

El premi de poesia infantil “Ausiàs March” va dirigit a alumnes de primària del poble dividits en tres categories: (Primer cicle, segon cicle i tercer cicle).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada