13 de setembre del 2016

Vestida de lluna, d'Elvira Cambrils, arriba la 2a edició!


El darrer llibre d'Elvira Cambrils, Vestida de lluna, ha arribat a la segona edició. Moltes gràcies a tots els lectors i lectores que ho heu fet possible!

Vestida de lluna, guanyadora Premi Soler i Estruch de Castelló de la Ribera, és un llibre de viatges que pot llegir-se com una novel·la construït amb setze històries encadenades per la veu de la narradora.
L'escriptora recrea els paisatges estimats de la cultura clàssica -Delos, Troia-, el romanticisme oriental -Istanbul, Amman-, el nord d'Àfrica -Marràqueix, Sousse-, reviu l'èxode valencià a Nova York de principis de segle XX i les penalitats i la sensualitat de la Cuba actual. L'amor, la finitud, les migracions humanes, l'amistat, la fantasia, les dificultats i l'alegria del viure bateguen en aquestes narracions.

L'autora, Elvira Cambrils (Pego, 1955), ha dedicat la seua vida professional a la docència com a catedràtica de batxillerat de filosofia, entre 1980 i 2015, per diferents instituts de les comarques centrals del País Valencià. El primer contacte amb l'escriptura creativa es produeix a través de la ràdio –Graffiti, Ràdio Lliure (1985-88) i Estirant el fil, Ràdio Municipal de Pego (2003-2006). El 2006, amb el guardó del premi de narrativa Blai Bellver de Xàtiva entra de ple en el món de la ficció amb el llibre de relats Mira'm, Amor (Bromera, 2007). Li segueix la novel·la El bes de l’aigua en la qual reivindica la figura de la feminista Maria Cambrils així com de les dones de la República (Bullent, 2010). El conte Foc a la llar és guardonat, el 2011, amb el XXX Premi de narrativa Felipe Ramis. El 2014, publica la segona novel·la, Tot el que tinc per ballar amb tu en Edicions del Bullent, una història d'empoderament femení amb la que recull molts reconeixements.

Pots començar a llegir el llibre a https://issuu.com/bullent/docs/vestida_de_lluna_0e4eb9e902a9e0/1?e=2166876/33723716



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada