2 de setembre del 2016

L'estranya que habita els meus somnis, de Lourdes Boïgues. Novetat.


Comencem setembre i ho fem de la millor manera. Estrenem el nou curs amb una novetat de l'autora Lourdes Boïgues, finalista del passat premi Enric Valor de narrativa juvenil. A L'estranya que habita els meus somnis ens endinsem en els inquietants somnis de Sabina.

Sabina és una xica privilegiada: és bonica, és popular, té amigues que l'estimen i una família rica que la protegeix. Després d'una sessió d'hipnosi de broma, una estranya s'instal·la al seus somnis i s'entesta a fer-la sofrir. Qui és la xiqueta que l'està tornant boja? Per què Sabina de sobte sap parlar portugués? En lloc d'acudir a les amigues, busca l'ajuda d'Empar, que acaba d'arribar a l'Institut i no sembla tindre ganes de fer amics, ja en té prou amb els seus problemes. 

L'autora és Lourdes Boïgues i Chorro (Simat de la Valldigna, 1968) que compagina la faceta d’escriptora amb el treball de tècnica en l’Administració de la Generalitat Valenciana. A més de llegir i escriure, li agrada passejar per la muntanya, veure pel·lícules i gaudir del temps amb la seva família. Ha publicat tretze obres, sis de les quals en Edicions del Bullent: Estel estel·lar, La taverna del bandoler, El secret de Caterina Cremec, Estel i els àngels i La venjança de Caterina. Entre els premis guanyats destaquen el Premi Carmesina, Premi Enric Valor, el Premi Vicent Silvestre, el premi Benvingut Oliver o el Premi de Narrativa Juvenil Ciutat de Badalona.


Ja podeu llegir les primeres pàgines del llibre:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada