20 de setembre del 2016

Booktrailer de Paraules de Júlia, de Joan Bustos


El darrer premi Enric Valor, Paraules de Júlia, de Joan Bustos conté un misteri, el misteri que s'amaga rere el silenci de Júlia i que Helena no pot entendre. Pensem que el següent booktrailer el capta d'allò més bé:



Paraules de Júlia va guanyar el 35é Premi Enric Valor, el passat desembre.


Júlia & Helena. Dues amigues, des de sempre i per sempre. Bojament enamorades (o no) del professor d'anglès. És estiu i la Júlia marxa als Estats Units, mentre que l'Helena ha de recuperar els suspensos. Però al setembre no es retroben, tot i les promeses que res no canviaria: la Júlia no vol saber res de l'Helena. Ni de ningú. Què va passar aquella nit de besos robats, just abans del viatge? Mentre no hi hagi respostes, quedaran les paraules. Paraules de Júlia.

Joan Bustos (Mataró, 1965) és filòleg de formació i professor de Secundària. Viu a Barcelona. Ha publicat una dotzena de llibres de text i ha impartit cursos de formació del professorat en diverses Escoles d’Estiu. D’uns anys cap aquesta banda fa de crític de literatura infantil i juvenil. Ha publicat diversos contes i dues novel·les: Música amagada (Barcanova, 2011), Pa sucat amb somnis (Animallibres, 2015), sempre dins l’àmbit per a nens i adolescents. Ha guanyat quasi simultàniament el Premi Barcanova amb Fina ensurts i el Premi Enric Valor amb Paraules de Júlia.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada