23 de juny del 2016

Els llibres de Bullent a l'escola de mestres d'Akoe un any més


 L'escola de mestres d'AKOE educació organitzen les Jornades de Juliol 2016 els matins dels dies 6, 7 i 8 de juliol a l’IES Benlliure (València).

Qualsevol interessat en el món educatiu s'hi pot inscriure fins el dia 3 de juliol.  És una activitat formativa acreditada i reconeguda per la Conselleria d’Educació (segons Resolució de 25 de maig de 2016 i d’acord amb l’Ordre 65/2012). 

Amb la programació definitiva, participarà Mª José Díaz-Aguado (igualtat, assetjament i violència de gènere a l’aula), Carles Capdevila (periodista i director del Diari Ara) i Jordi Jubany (xarxes socials, educació 2.0 i comunicació digital). 

En aquesta tercera edició, es donarà més importància a les presentacions tant de mestres com d’alumnes, augmentant el temps a les exposicions. Es deixarà el dimecres 6 per a les EXPOSICIONS D’ALUMNAT i el dijous 7 per a les presentacions de les BONES PRÀCTIQUES de mestres.

També continuen animant a proposar-los una experiència vostra o del vostre alumnat que heu fet al vostre centre i que considereu d’interès per compartir amb altres mestres. Encara podeu fins el 26 de juny.

Com els anys anteriors, ens han convidat, junt a altres editorials a participar-hi portant els llibres d'Edicions del Bullent i allí hi serem!

Podeu trobar més informació a http://akoeducacio.wordpress.com/ o a l'adreça de correu electrònic informacio@akoe.org

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada