8 de gener del 2016

Guía didàctica de Dinosaures a les Illes Columbretes


Especialment pensada per a un fàcil accés, hem preparat la pàgina didàctica de Dinosaures a les illes Columbretes: http://www.bullent.net/didactica/dinosaures
Hi trobem la informació bàsica del llibre, el vídeo on l'autor ens convida a llegir-lo, la proposta didàctica i encara anirem afegint més coses!

Quin misteri hi ha a les Illes Columbretes? Què amaga aquesta reserva natural? Això és el que intenta descobrir Juli Capilla a través d'aquest llibre, il·lustrat per Àgueda Climent.

Ens explica la història de Lledó i Guillem, dos germans que se'n van d'excursió amb l'escola a Castelló. Els espera una visita en vaixell per les drassanes i les clotxineres del port. Però van més enllà, i s'endinsen per la mar oberta. De sobte, una tempesta els arrossega a tots mar endins fins arribar a les illes Columbretes. Allí, es troben amb uns animals fabulosos que no esperaven: els dinosaures! Una aventura divertida i inesperada per les nostres illes del nord, reserva marina i prodigi de la naturalesa.



Ara també podem treballar el llibre a classe amb la Proposta didàctica de Dinosaures a les Illes Columbretes, que ha realitzat Ana Duran. Ja està disponible en format PDF per a descarregar en el següent enllaç:
http://www.bullent.net/ficheros/libros/estrella34.pdf

Vols fer un tast del llibre? Ací et posem unes pàgines per a donar-li un cop d'ull:

http://issuu.com/bullent/docs/tast_dinosaures

Sabeu que encara es descobreixen dinosaures a casa nostra? Molt a prop d'on transcorre la història: a Morella.


http://www.morella.net/morella/conocenos/noticias/7925


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada