4 de desembre del 2015

Lliurament del 35é Premi Enric Valor




El dissabte 12 de desembre de 2015 es lliura el 35é Premi Enric Valor de literatura juvenil.
Serà, com és tradició, al Centre Cultural de Picanya a les 20:30 hores. El premi està convocat per Edicions de Bullent i l'Ajuntament de Picanya.

En aquest acte es farà públic el veredicte del jurat, que ha de triar quina de les obres presentades es fa amb el prestigiós guardó. El premi consisteix en 6000 euros, un gravat de Rafael Armengol i la publicació del llibre per Edicions del Bullent. Conduirà l'acte de lliurament el periodista Ezequiel Castellano.


Com és habitual, hi haurà una actuació musical durant el lliurament. Enguany, tenim el plaer de comptar amb la col·laboració de la cantant Aitana Ferrer.

A continuació, gaudirem d'un còctel de lliurament del premi a la Sala d'Exposicions de Picanya, envoltats de l'obra pictòrica de la il·lustradora Esperança Martínez. L'artista alcoiana ens presentarà alguns dels seus dibuixos realitzats per a la col·lecció Primeres Rondalles d'Enric Valor.
Entre les activitats culturals que es realitzen pel Premi Enric Valor està la visita de Lliris Picó, guanyadora de l'any anterior amb Moisés, estigues quiet als centres educatius de Picanya. Els alumnes li varen dir a Lliris que  Moisés, estigues quiet els havia agradat molt i li feren moltes preguntes. Lliris també es va trobar amb els alumnes de l'EPA de Picanya.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada