1 de desembre del 2015

A Gandia, El Baró de Foc, d'Isabel Canet



El Baró de Foc arriba a Gandia. A la llibreria Ambra, la seua autora, Isabel Canet i el poeta i historiador Carles Miret xerraran sobre aquesta novel·la fantàstica on els personatges mitològics més propers (com les dones d'aigua, el Caro, la reina Gualba, etc.) juguen un paper fonamental i distint al tradicional i sobre alguns dels molts temes que suggereix una lectura com aquesta.
Si no l'heu llegit, us en vindran ganes i veureu que és un bon regal per a les properes festes.

 A El Baró de FocQuan Joana i Andreu es van prometre amor etern al monestir de Valldigna, el Baró de Foc es va regirar de ràbia a les Grutes de Lava on habita. Des d'aleshores no ha fet altra cosa que intentar destruir el monestir enviant arsinots i tòtils de combat. Per la seua banda, l'Emperador dels Vents i la reina Gualba han mobilitzat un exèrcit d'àngels i dones d'aigua per a evitar-ho. Enmig de la lluita, la jove Elisa descobreix la seua autèntica natura i, acompanyada per un àngel i un arqueòleg, formaran un triangle perfecte d'aire, terra i aigua capaç d'enfrontar-se a les perilloses forces del mal.

Isabel Canet Ferrer, (Simat de Valldigna, 1970) és llicenciada en Geografia i Història, especialitat Història de l’Art. Ha publicat Or i Vellut. Retrats de dones de Gandia (2007),  a més de diversos relats breus. També ha publicat en revistes especialitzades articles relacionats amb l’art i la història valenciana. A hores d’ara treballa en l’estudi i catalogació del patrimoni cultural. Amb La copa dels Orígens quedà finalista del XXXé Premi Enric Valor de Narrativa Juvenil.

Més informació sobre el llibre a http://www.bullent.net/libro/3188-El_Baro_de_Foc

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada