13 de novembre del 2015

El Baró de foc, d'Isabel Canet a la Malva-Rosa


L'Associació de veïns Amics de la Malva han organitzat una setmana cultural. Del 13 al 22 de novembre han organitzat diversos actes culturals amb la participació de diverses entitats, centres educatius, col·lectius i persones que estimen la cultura des del barri obrer de la Malva.

Dins d'aquestes activitats, les relacionades amb llibres les han anomenat amb el nom genèric de "Mostra del llibre" i estan previstes a un lloc emblemàtic com la Casa-Museu Blasco Ibáñez ( c/ Isabel de Villena, 159 · Platja de la Malva-rosa, València).

Així, a les 18h. del divendres dia 20 de novembre, coincidint amb el 525 aniversari de la primera edició del Tirant lo Blanc, parlarem de literatura i presentarem una altra novel·la de gènere (no cavalleresc, sinó fantàstic): El baró de foc, d'Isabel Canet.

L'acte, comptarà amb la participació de l’autora, de l’editora Núria Sendra, de la professora i escriptora Teresa Sanchis Labiós i el professor de l’EPA de la Malva-rosa Joan Joan-Mompó.

També han participat en l'organització l'E.P.A de la Malva i durà els llibres la llibreria La Rossa.

El Baró de foc ens dóna l'oportunitat de viure la novel·la fantàstica amb els nostres referents i no tenen res a envejar als propis de terres nòrdiques als que estem habituats.
Quan Joana i Andreu es van prometre amor etern al monestir de Valldigna, el Baró de Foc es va regirar de ràbia a les Grutes de Lava on habita. Des d'aleshores no ha fet altra cosa que intentar destruir el monestir enviant arsinots i tòtils de combat. Per la seua banda, l'Emperador dels Vents i la reina Gualba han mobilitzat un exèrcit d'àngels i dones d'aigua per a evitar-ho. Enmig de la lluita, la jove Elisa descobreix la seua autèntica natura i, acompanyada per un àngel i un arqueòleg, formaran un triangle perfecte d'aire, terra i aigua capaç d'enfrontar-se a les perilloses forces del mal.

Pots trobar més informació, vídeos i començar a llegir el llibre a http://www.bullent.net/libro/3188-El_Baro_de_Foc.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada