6 d’octubre del 2015

El 9/10 el premi Soler i Estruch es lliura a Castelló de la Ribera



El divendres dia 9 d'octubre a Castelló de la Ribera es lliuren els Premi Castellum Ripae. És a dir, se sabran els guanyadors del Premi Soler i Estruch de narrativa, el Premi “ Vicent Ignasi Franco" d’assaig d’àmbit local i el Premi Ausiàs March de poesia infantil, aquest últim dirigit als alumnes del poble.

Serà a la Cambra Agrària (c/ Remigio Sanchis, Castelló de la Ribera) a les 22 hores de la nit.

Conduirà l'acte l'escriptor Juli Alandes i hi participaran la regidora de cultura Marta Grimaltos, l'editora Núria Sendra i l'alcalde Óscar Noguera. Comptarà també amb l'actuació musical del cantautor Rafa Estrada.

Enguany s'han presentat 24 originals, multiplicant la participació de la polèmica convocatòria del 2014 en el que l'anterior corporació de Castelló de la Ribera decidí eliminar el nom de l'erudit Soler i Estruch, tot i haver mantingut el nom durant les tres convocatòries anteriors.

Les obres guanyadores d'anteriors edicions publicades per Edicions del Bullent han estat Tot interior, d'Enric Camps, Pell de gat, de Ma. Victòria Lovaina, Humors agres, de Sico Fons, Efectes secundaris, de Jovi Lozano-Seser i El vol de les papallones, de Maurici Belmonte.

L'acte inclourà un sopar baix braç amb picadeta i beguda. Els tiquets es podran adquirir a la Casa de la Cultura (Biblioteca) de 17:30 a 20:30 hores i el preu és de 3 euros.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada