8 d’abril del 2015

A Alboraia, Ximo Potter i el col·leccionista de mòbils, de Vicent Sanhermelando



El dijous 16 d'abril, a les 17:30 hores Vicent Sanhermelando i Ximo Potter oferiran una animació lectora del seu llibre Ximo Potter i el col·leccionista de mòbils, una activitat atractiva i il·lusionant per fer més agradable la setmana de tornada a l'escola.

Serà a la Biblioteca Pública d'Alboraia, que es troba a l'edifici  de la Casa de la Cultura "José Peris Aragó (Carrer del Mar, 1, d'Alboraia). Hi participaran el bibliotecari Eduard Monrós i l'editora Núria Sendra, a més del propi autor Vicent Sanhermelando. I també comparà amb l'actuació estel·lar del jove Christian Paolo Vanasia Ballester com a Ximo Potter.

Ximo Potter en realitat es diu Joaquim Peris però, des de que el seu pare, guionista, s'ha quedat sense feina que es veu en el paper principal d'una série de televisió que escriurà ara que té temps. Això fa que li canvie la personalitat i, de retruc, el fa conéixer a una persona molt especial... Així és com el mateix protagonista comença a explicar-ho:

"No oblideu el meu nom. Joaquim Peris no, el nom artístic: Ximo Potter. Sense dubte, el pròxim actor revelació, protagonista de la sèrie televisiva que prepara mon pare. El meu personatge és un heroi solucionaconflictes i a vegades malinterprete les coses. Fou així com els meus amics i jo vam conéixer el col·leccionista de mòbils, un savi immigrant responsable d'una missió secreta de la qual, no vos vaig a parlar ara..."

Així, de manera molt divertida aquesta història parla de la manca de feina, de l'emigració i... del valor de les carabasses per als experiments científics?

Podeu llegir les primeres pàgines i saber-ne més coses a www.bullent.net/libro/3179-Ximo_Potter_i_el_col-leccionista_de_mobils


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada