16 de febrer del 2015

Es convoca el 17é Premi Bernat Capó de difusió de la cultura popular



Edicions del Bullent i el Museu Valencià d'Etnologia de la Diputació de València convoquen, 17é el Premi Bernat Capó de difusió de la cultura popular.

Es premia obra inèdita de divulgació de la cultura popular, entesa en sentit ampli, incloent tant la cultura popular tradicional com l'actual. L'extensió és, com a màxim, de 175 fulls que s'han de presentar en 5 còpies. A la portada s'ha d'indicar que opta al premi.  

Les obres s'han de presentar amb plica, en un sobre tancat adjunt, es farà constar el nom, l'adreça i el telèfon de l'autor o autora.

Es podran presentar originals fins el 15 de juliol de 2015, enviant-los a Edicions del Bullent.

L'import del Premi és de 6.000 euros en concepte d'acompte de drets d'autor, després de la signatura del contracte d'edició corresponent. A més d'una escultura de Ginestar feta expressament per al Premi.

El jurat estarà format per Josep V. Aguilar i Pilar Payá (conservadors del Museu Valencià d'Etnologia), Jaume Buigues i Vila, vicepresident de l'IECMA, Núria Sendra (editora d'Edicions del Bullent) i Clara Pérez (directora del Museu Comarcal de l'Horta Sud).

L'adjudicació del premi es farà el divendres 25 de setembre de 2015 a Dénia. El llibre guardonat serà editat per Edicions del Bullent, en valencià, independentment de la llengua de l'original. L'editorial té una opció preferent, durant el termini d'un mes, per a decidir la publicació de les obres no guardonades.

http://www.bullent.net/premi-bernat-capo/


    Els guanyadors de les darreres edicións, són:

    Cap comentari:

    Publica un comentari a l'entrada