11 de novembre del 2014

Pep Castellano i Canto Nieto parlen de La Panderola, un tren que vola en un vídeo de 2 minuts



Si no has sentit mai la cançó de la panderola, aquest vídeo en el que Pep Castellano i Canto Nieto parlen del seu llibre La Panderola, un tren que vola, pot ser la primera vegada.

Recomanen estudiar música, perquè la música és màgica. I la lectura també ho és i per això recomanen llegir  La Panderola, un tren que vola, que té les dues coses. És un llibre pensat per a lectors a partir de 8 anys, que és quasi, quasi tots els lectors.

I sí, és una història tan simpàtica com ho són els seus autors:  



Has sentit parlar de la Panderola? Diu la cançó que és un "tren que vola". T'imagines un tren volador? Si t'endinses en el llibre veuràs com, amb la màgia de la música i l'ajut del seu iaio Pepe, Carla aconsegueix fer volar un tren i coses més sorprenents, encara.

Pep Castellano i Canto Nieto fa molts anys que expliquen contes junts. En els llibres, Pep sol escriure i Canto dibuixa, però en La Panderola, un tren que vola ho han fet tot en equip, que és com es treballa millor.
En Edicions del Bullent han publicat junts també El rap de la gallina Carolina, Marta Martí la reina del rodolí, Les puces vampires, Jaume el gos i l’humà rabiós, Marta Teixidor la dona ascensor, Els pirates no ploren i Domadora de mar. A més del que han fet per separat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada