6 de novembre del 2014

A Algemesí, Enric Lluch i Els xiquets de la gorra


A la llibreria Samaruc acullen Els xiquets de la gorra i Enric Lluch el dissabte 15 de novembre a les 12h amb motiu de la Setmana dels escriptors a les llibreries.

Els xiquets de la gorra va guanyar el premi Carmesina. Manel, el narrador i coprotagonista de la història, duu uns mesos vivint a l’hospital. Allí no té tants amics com a l’escola però són suficients per fer un equip d’operacions especials.
A l’hospital hi ha moltes històries per descobrir. La gent que ocupa les habitacions del mateix hospital els expliquen part de les seues vides i amb les infermeres i les proves que han de passar viuran aventures de les bones. Així insuflen ànim, coratge i il·lusió als que els coneixen.

Enric Lluch (Algemesí, 1949) és llicenciat en Història per la Universitat de València.La seua activitat literària abasta, bàsicament, la narrativa infantil i juvenil. Ha estat guardonat, entre altres, amb el premi Samaruc al millor llibre valencià, el de la Crítica de l’Institut Interuniversitari de Filologia Valenciana, el Premi Carmesina, etc. És autor d’uns seixanta llibres de caràcter infantil o juvenil. La seua obra ha estat traduïda a totes les llengües de l’Estat i ha estat transcrita al sistema Braille. Recentment ha estat nomenat membre del Consell Valencià de Cultura.
En Edicions del Bullent ha publicat El regne de Tentipotenti, L’inventor XavetaEn quin cap cap?premi de la Crítica de l’IIFV. Els xiquets de la gorra La germanor del camí que ha rebut el Premi Enric Valor de narrativa juvenil.



 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada