17 de setembre del 2014

A Alberic, Bertomeu canta 7 d'Estellés


Aquest divendres, 19 de setembre de 2014 Bertomeu actuarà al Teatre Liceu d'Alberic amb les cançons que composen el llibre-disc 7 d'Estellés. Serà a les 20h. en el marc de la Festa Estellés d'Alberic i es demana una donació de 4 euros.


Els tallers de rock per a joves que Bertomeu fa a alguns centres educatius foren l’embrió de la idea de musicar poemes d’Estellés. 

I el resultat, el llibre-disc 7 d'Estellés són 32 pàgines a 2 tintes, amb un cd i poemes il·lustrats ha recollit grans èxits. 
Amb 7 cançons dels 7 poemes musicats. A més, d’un poema fins ara inèdit: “A Enric Ortega”, pare del cantautor i ex-membre d'Al Tall. 
També conté el pròleg del component d’Al Tall, Vicent Torrent i un disseny innovador, de coberta translúcida, que el converteixen en un regal especial.

Vicent Andrés Estellés (Burjassot, 4 de setembre de 1924 - València, 27 de març de 1993)Un dels poetes valencians més importants del s. XX. Té una obra molt extensa, fonamentalment de poesia però també d’altres gèneres.

Entre altres, va rebre els següents reconeixements:

    Premi d'Honor de les Lletres Catalanes (1978)[1]
    Creu de Sant Jordi (1982)[1]
    Premi d'Honor de les Lletres Valencianes (1990)[1]
    Medalla d'Or al Mèrit en les Belles Arts del Ministeri de Cultura (a títol pòstum)

Albert Ortega "Bertomeu" Music i cantautor Valencià que ha realitzat múltiples tasques de composició i enregistrament. Ha col·laborat amb els nostres músics més reconeguts del moment i ha obtingut múltiples reconeixements. Els seus dos darrers treballs són A casa nostra, un treball de composició pròpia i amb temes que toquen el món que li és més proper i, a nivell infantil, va de port de mar a port de muntanya passant per on calga amb El pirata Pataxula en El tresor del monstre, un pirata que s'està instal·lant al cor de les criatures ràpidament i profunda.

A la xarxa es poden veure 3 vídeos de 3 de les cançons de 7 d'Estellés  que, setmana rere setmana van sumant visualitzacions:
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada