27 de juny del 2014

Una formiga diferent. Quin enrenou al formiguer!, de Mercé Viana i Noèlia Conca



A l'estiu tota cuca viu i trobem formigues per tot arreu. Atenció, si trobeu una formiga blanca pot ser la nostra amiga Albor. És albina i això la fa un poc diferent però tots som diferents d'alguna manera, no? 

Quin enrenou s'havia muntat al formiguer! Els crits se sentien d'ací i d'allà de les galeries. Aixó diu que era i no era una formigueta que havia nascut moooolt diferent a la resta. Sort que sa iaia, la reina mare, era una formiga súper sabuda i... ai! però si us estic contant el conte! Mireu, el millor serà que obriu les pàgines d'aquesta història tan especial per gaudir-la de debò.

Quin enrenou al formiguer! disposa d'una pàgina didàctica per a aprendre i divertir-se alhora:  http://www.bullent.net/didactica/formigues

Mercé Viana (Alfafar, 1946) és escriptora i pedagoga. Ha treballat en totes les etapes de l'educació, des de l'escola infantil fins la Universitat i a la Formació Permanent del professorat.
Ha guanyat nombrosos premis literaris, entre els quals el Premi Carmesina de literatura infantil.

Amb més de 60 llibres publicats és un referent de la nostra literatura infantil i juvenil.

A Edicions del Bullent té publicades les següents obres:
Per a partir de 5-6 anys: El papalló pintor (color)
Per a partir de 6-7 anys: El conillet cosmonauta (color)
Per a partir de 8-9 anys: El misteri de l’andanaEl secret de l’estora LeonoraQuin enrenou al formiguer!
Per a partir de 10 anys: Mei-mei vol ser rei

Noèlia Conca ha fet els dibuixos. Va naixer a Biar. És dissenyadora gràfica i professora de plàstica de professió, il·lustradora d'il·lusió. En la seua ment veu créixer personatges en color i blanc i negre mentre la seua mà dibuixa paraules. I també ha il·lustrat en Edicions del Bullent alguns llibres, quasi tots de poesia infantil o rimats: Poemes al jardíEl ratolí i les disfressesEmbolic de poemesPoemes viatgers i Quin enrenou al formiguer!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada