20 de juny del 2014

Èxit als actes literaris dels llibres de narrativa per a adults de Bullent


Gran acollida a la presentació a Pego de Tot el que tinc per ballar amb tu, d'Elvira Cambrils

La Casa de la Cultura de Pego s'omplí de gom a gom amb la presentació de la darrera novel·la d'Elvira Cambrils Tot el que tinc per ballar amb tu.



En contrast amb les imatges que darrerament apareixen als mitjans dels valencians una munió de gent s'aplegà en una festa de la cultura ben acord amb l'atmosfera que es predomina a la novel·la.

Tot el que tinc per ballar amb tu, d'Elvira cambrils, Felicitat desembarca a Sérifos amb la idea d'anar-se'n al més aviat possible. Se sent abatuda pel pes de l'infortuni. La mare malalta, els problemes amb la parella li marquen la vida. Però els tamarits, les olors, les capelles blanques, la música i les tavernes vora mar la desperten d'una llarga letargia. Els habitants de l'illa la duran a ajornar el final de les vacances. Tot el que tinc per ballar amb tu parla de la sensualitat i els sabers de la filosofia moral clàssica com a antídots contra les gorgones que amenacen l'existència humana. És una història sobre la fragilitat i la por però també sobre el valor de la rebel·lia individual per a afrontar-les. A partir del mite de Dànae i Perseu, la novel·la recorre els camins que condueixen la protagonista de l'abisme a la renaixença, uns camins que l'allunyaran del que ha de fer, del deure, i tanmateix li obriran les portes per a la conquesta d'una vida feliç.


D'aquesta manera, a la presentació l'escriptora Maria Dolors Pellicer va recomanar-ne la lectura: "gran novel·la que captiva des de l’inici i que gràcies a la història que s’hi narra  però  també  per  la  forma  com es  narra  manté  encés  el  desig d’avançar en la lectura fins a l’última línia."

La Fèmina Band interpretaren la cançó de la grega Haris Alexiou, Gia ena tango que dóna el títol a la novel·la.


La gossa sorda deixaren per un moment la imminent estrena del seu nou disc "Polseguera" també a Pego.


La llibreria Logos dugué els llibres:


I hi hagué signatures:

Picadeta i beguda gregues:


I molt bona gent. A la foto: Gabriel Sendra (fundador d'Edicions del Bullent), Josep Seguí i Josep Nadal (cantant de La Gossa Sorda): 



A Godella, Tot interior, d'Enric Camps també  va fer les delícies de la gran quantitat de gent que s'hi va aplegar

I com que se'nsa ha fet molt llarg, de la presentació de Tot interior, d'Enric Camps a Godella, l'altra novetat del 2014 en narrativa per a adults només us podem posar una foto i enllaços.


Per saber més, enllaç a la fitxa de Tot interior, d'Enric Camps: http://www.bullent.net/detalle_libro/?li_id=3167

Més fotos aquí.

I un vídeo de tot l'acte aquí.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada