30 de maig del 2014

A Godella, Tot interior, d'Enric Camps


El pròxim divendres, 6 de juny, presentem a Godella el llibre guanyador del Premi Soler i Estruch de Castelló de la Ribera, Tot interior, d'Enric Camps.

Serà a l'Escorxador (c/ del Matadero, s/n) a les 20 hores. Comptarem amb la presència de l'autor, del conta-contes Carles Cano, l'artesà Miguel Gago, l'escriptora Anna Moner i de l'editora Núria Sendra.

També comptarem amb la col·laboració de Josep Ribera al violí.

Després, gaudirem de sopar de pa i porta.

Sobre el llibre
Quan el jove Mencials començà a agafar el tren a diari per anar al treball, va trobar-hi un temps extra per dedicar-se a la lectura i la contemplació del paisatge. Amb el pas del temps, aquests trajectes esdevindran l’únic moment amable de la jornada, de tal manera que un dia el seu cos acabarà negant-se a funcionar fora d’un vagó. Al llarg d’una vida reclòs al tren, coneixerà unes altres històries de gent que comparteix neguits i solituds, persones que viuen realitats que hom podria considerar surrealistes o fruit de la voluntat d’una ment malalta. Mentrestant, superarà Mencials l’empresonament a què el sotmet el seu propi cos?


Enric Camps (Godella) és delineant de professió i de vocació. A nivell literari, ha rebut premis arreu del territori lingüístic: Montuïri, Canals, Organyà, Vila-real, Tremp, El Puig, La Vila Joiosa, Paterna... Sempre dins de l’àmbit del relat curt, que, segons afirma, "és la manera que té la literatura de transmetre els secrets més transcendents amb una simple xiuxiueig a cau d’orella".
Fins ara ha publicat alguns dels contes guardonats en obres conjuntes com, per exemple: ‘Ara!, ‘Maitetxu’, ‘Els noms incomplets’, ‘La calor del cor en una tassa de brou’, ‘Telefona’m’, ‘Contracte indefinit’, ‘El gran bac’ o ‘Tango de plors i memòria’. "Tot interior" ha guanyat el Premi Soler i Estruch dels Premis Castellum Ripae.

A continuació, podeu llegir unes pàgines del llibre: http://issuu.com/bullent/docs/_25__tot_interior

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada