7 de març del 2014

Presentació del llibre-disc El pirata Pataxula a Picassent

ATENCIÓ! LA PRESENTACIÓ ES POSPOSA. JA INFORMAREM AMB LA NOVA DATA


Ja està ací el pirata més valent i intrèpid que ha navegat pel mar. És el Pirata Pataxula. I, com no, l'hem de presentar en societat!

La nostra cita serà el pròxim dijous 13 de març, a la Casa la Cultura de Picassent, a les 19:30 hores.
Allí coneixerem als responsables de donar-li cara i veu a un dels pirates més grans del món, Bertomeu i la il·lustradora, Empar Bou, en la seua primera aventura El pirata Pataxula en el tresor del monstre.

Allí, tots els assistents podran tenir el seu moment de photocall amb tota la tripulació del pirata Pataxula, i desprès gaudir del grup de teatre de la Comarcal i la coral infantil, que ens faran un primer tast d'aquesta gran aventura.




http://youtu.be/LhehZ8N7oZI

El primer tresor que hagué de buscar el pirata Pataxula amb la seua tripulació va ser el tresor del monstre. Quina mala sort! Però era el que deia El Llibre dels mapes...
En aquest llibre trobaràs una història sobre el valor de l’amistat i el respecte a la diferència.
Duu un cd amb el conte dramatitzat i les següents cançons: Cançó del pirata Pataxula, Cançó dels Pirates, Cançó del llibre dels mapes, Cançó de la cova, Cançó de les pirates i Cançó del monstre.

Bertomeu és músic. Ha fet totes les cançons que s’hi poden escoltar i moltes més. També ha escrit aquest conte amb un somriure perquè Pataxula era el millor de les acampades escolars quan era petit i encara ara ho és.

Recorda, que pots aconseguir aquest llibre a les millors llibreries o al web de Bullent.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada