21 de novembre del 2013

Quin enrenou al formiguer! I quina presentació el diumenge de matí!


El diumenge de matí és un bon dia per anar a La Plaça del llibre amb la família. 

La plaça del llibre  és un esdeveniment cultural que ha estat organitzat conjuntament per Acció Cultural del País Valencià (ACPV), l’Associació d’Editors del País Valencià (AEPV), l’Associació d’Escriptors en Llengua Catalana (AELC) i el Gremi de Llibrers.

Hi haurà presentacions, conta-contes, venda de llibres i moltes altres activitats que es poden consultar aquí: http://www.placadelllibre.com/ i serà a la ciutat de València, a l'Octubre Centre de Cultura Contemporània  (c/ St. Ferran, 12).

I el diumenge 24 a les 12h, parlarem d'una formigueta moolt especial que rebolica tot el formiguer només nàixer. Es tracta de la presentació del llibre Quin enrenou al fomiguer, de Mercé Viana i dibuixos de Noèlia Conca, és una història molt divertida que recomanem per a lectors a partir de 8 anys.

Quin enrenou s'havia muntat al formiguer! Els crits se sentien d'ací i d'allà de les galeries. Aixó diu que era i no era una formigueta que havia nascut moooolt diferent a la resta. Sort que sa iaia, la reina mare, era una formiga súper sabuda i... ai! però si us estic contant el conte! Mireu, el millor serà que obriu les pàgines d'aquesta història tan especial per gaudir-la de debò.

Podrem parlar amb l'autora, Mercé Viana, la il·lustradora, Noèlia Conca, l'editora, Núria Sendra i el que ens parlarà del llibre serà el mestre Alfred Ramos.

Us esperem!




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada