30 de setembre del 2013

Taller de jocs populars A què juguem? i Fira del llibre a Alcoi


Des d'avui mateix, 30 de setembre de 2013, fins al dia 9 d'octubre hi ha un complet programa d'activitats a Alcoi amb exposicions, teatre, música cinema i literatura.

És molt recomanable passar aquest cap de setmana per aquesta ciutat valenciana tan important, en el cap de setmana es concentren la major quantitat d'activitats, com podeu veure al programa complet que us hem posat a sota. El nucli antic d'Alcoi és Bé d'Interés Cultural, i per tant, La Glorieta ja és un lloc agradable per si mateix, però encara ho és més quan les històries i les llegendes baixen del barranc del Cint per instaurar-se al bell mig de la ciutat.

El divendres a les 17h.  s'obrirà a La glorieta la Fira Artesanal, d'Entitats socials i
del Llibre en valencià, en la qual podeu trobar els llibres d'Edicions del Bullent, entre altres. Estarà oberta fins el diumenge 6.

Així destaquem per a xiquets/es i famílies l'activitat que tindrà lloc el dissabte 5 d'octubre a les 17h. Es tracta d'una crida al Centre de la fantasia: el Taller de jocs populars A què juguem organitzat per la Coordinadora pel Valencià i l'Associació de Comerciants del  Centre d'Alcoi. Jocs populars ben divertits basats en el llibre de Francesc Gisbert  A què juguem? Els nostres jocs i joguets tradicionals

I el diumenge 6 d'octubre hi haurà la Trobada d'escriptors valencians a Alcoi que serà alhora homenatge a Vicent Andrés Estellés  i que inclou una Ruta literària pel centre d'Alcoi i signatures d'escriptors/es de la talla de Silvestre Vilaplana, Alfons Llorens, Mercè Climent, Gemma Pasqual o Francesc Gisbert entre altres.

Un bon pla per al cap de setmana!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada