6 de setembre del 2013

Pell de gat, de Ma. Victòria Lovaina a la Setmana del Llibre en Català


A BARCELONA

El dissabte 14 de setembre Edicions del Bullent ha programat dues activitats en el marc de la Setmana del Llibre en Català. 

La Setmana celebra la 31a edició a l'avinguda de la Catedral de Barcelona del dia 6 al 15 de setembre.

La primera de les activitats és la presentació del llibre guanyador del Premi Soler i Estruch de l'any passat Pell de gat, de Ma. Victòria Lovaina. Es tracta d'una novel·la ambientada en un poble imaginari, Vilamoix, al qual arriba un circ dirigit per un home que posseeix les persones que hi treballen. Aquest circ hi arriba tres vegades, amb intervals de dècades, però marca profundament els personatges que hi viuen.

La presentació serà el dissabte 14 a les 19 h. a la Plaça de l'Escriptura de la Setmana del Llibre en Català i anirà a càrrec de l'escriptora Sílvia Romero, l'autora Ma Victòria Lovaina i l'editora Núria Sendra. Tambés es llegiran fragment de l'obra.


Ma. Victòria Lovaina (Barcelona, 1959) és diplomada en magisteri i llicenciada en Ciències de l’Educació. Imparteix la docència en un institut de Cerdanyola del Vallès, Barcelona. Ha participat en diversos cursos de narrativa a l’Escola d’Escriptura de l’Ateneu Barcelonès.
Té publicades les novel·les Amb ulls de nina, (premi Joescric, Palma, 2008) i Dietari de Les Gorges, Editorial Saragossa (premi Paraules a Icària, Barcelona, 2009). Tanmateix, té editats alguns relats curts publicats en edicions col·lectives amb d’altres autors.
Ha estat guardonada en altres concursos literaris com el Districte V de Barcelona; el Mercè Rodoreda de Molins de Rei; el de Narrativa breu per a dones, a Terrassa i el Rafael Comenge d’Alberic, València.

En aquest enllaç es pot llegir en línia l'inici de l'obra.




1 comentari: