10 de maig del 2013

Es convoca el 33é Premi Enric Valor de narrativa juvenil


S'ha obert la 33a. convocatòria del premi Enric Valor de narrativa juvenil. Convoquen l'ajuntament de Picanya i Edicions del Bullent. Es podran presentar originals fins al 31 d'octubre d'aquest mateix any. Com ve ocorrent des de fa dos anys, es poden presentar els originals mitjançant dues modalitats: la clàssica, de cinc còpies en paper enquadernades i també a través de correu electrònic. Aquesta darrera modalitat ha estat la més escollida pels participants en les darreres edicions. En els dos casos la llargada té les mateixes limitacions, entre 80 i 150 fulls.

La dotació es manté en 6000 euros a compte de drets d'autor i un gravat de Rafael Armengol, a més de la publicació de l'obra en la col·lecció Esplai d'Edicions del Bullent.

Es poden consultar les bases a la següent pàgina: http://www.bullent.net/premi-enric-valor/

Formaran el jurat Oreto Doménech, Dolors Garcia i Cornellà, Jesús Monzó, Pilar Puchadesi Núria Sendra.

El lliurament serà, com és tradició, el dissabte següent al dia de Santa Llúcia  és a dir, el dia 14 de desembre de 2013 en la vila de Picanya.

En les tres dècades de premis han obtingut el premi autors ben representatius de la literatura juvenil en la nostra llengua i també joves promeses amb la seua primera obra. És exemple del primer cas l'obra guanyadora de l'any passat, Vida, obra i secrets d'Helena Mascortde Dolors Garcia i Cornellà. Com a contrast, Els temps de Sara, de Lucía Arenas ho és del segon cas. Va guanyar fa dos anys i el llibre ha gaudit d'una gran acceptació per part dels lectors. Anys anteriors guanyaren obres com Els papers àrabs, d'Ivan Carbonell o La maledicció del Graal càtar, de Joan Pla.

En la següent imatge es Dolors Garcia i Cornellà en el moment de recollir el premi juntament amb l'editora d'Edicions del Bullent Núria Sendra i l'alcalde de Picanya Josep Almenar.







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada