8 de març del 2013

7 d'Estellés, Bertomeu i 40 anys de l'escola Comarcal

Ahir el concert de Bertomeu amb motiu dels 40 anys de l'escola Comarcal fou ben emotiu i completíssim. Bertomeu va cantar "7 d'Estellés" amb col·laboracions molt especials del alumnes de Rock a les aules, del grup de teatre de l'escola, d'Àlex Querol i de la Coral dels majors.

Hi intervingueren Immaculada López, la directora de l'escola, Pau Blanco... Però en definitiva es veié dalt i baix de l'escenari molta gent enarmorada de La Comarcal, que havia escampat per tot arreu de la Casa de la cultura allò que han considerat que els definia durant aquest temps. Com, per exemple:

40 anys fent escola... I ara comença el futur
40 anys estimant la nostra llengua
40 anysd'escola cooperativa
40 anys d'expressió corporal i artística
40 anys amb la natura... etc.

També hi hagué un homenatge a a Vicent Torrent, pare fundador de l'escola, i es va recordar i cantar el disc d'Al Tall, La Pelitrúmpeli, que compta amb les veus infantils d'alumnes comarcalers en el seu moment, com el mateix Bertomeu.

No ens sentim capaços de traslladar a un blog la tendresa i la fermesa, la il·lusió amb la qual en molts llocs del nostre país es treballa en vistes a un futur millor, però ahir, a la Casa de la Cultura de Picassent ho visquérem. El que sí que podem és deixar-ne algunes fotos:



Moltes felicitats a l'escola Comarcal i per molts anys!


Per aconseguir el llibre-disc: http://www.bullent.net/detalle_libro/?li_id=3150 
Per contractar un concert de Bertomeu: 656 825 483 http://www.myspace.com/bertomeumusic
Web de la Comarcal:http://www.lacomarcal.com/

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada