13 de febrer del 2013

7a. edició d'El fantasma de la torre, de Francesc Gisbert


Amb més de 15.000 exemplars, aquesta història de misteri atrapa el lector cada dia més. Sabeu? En totes aquestes edicions ha sobreviscut una errata que es resisteix a desaparéixer... serà obra del fantasma?

A El fantasma de la torre, de Francesc Gisbert, Òscar és un jove que ha de passar l’estiu treballant en un hotel de la costa, amb tota la família. Una família tronada en un hotel encantat, amb un fantasma i un terrible secret. Visions estranyes, somnis inquietants, morts inexplicables, humor, terror, amor… Tot al voltant d’una habitació, l’habitació del fantasma de la torre.

Va guanyar el 21é Premi Enric Valor de narrativa juvenil.


El llibre disposa d'una guia didàctica elaborada per Juli Capilla, que pot descarregar-se des de la fitxa del llibre al web de Bullent. Allí també es pot adquirir el llibre, a més de a les millors llibreries.


Francesc Gisbert i Muñoz. Nascut a Alcoi el 1976, és llicenciat en Filologia i professor a l'IES Mutxamel (L'Alacantí). És autor de més de vint obres infantils i juvenils, com també de novel•les per adults. En Edicions del Bullent: El fantasma de la torre, Una llegenda per a Draco, Màgia per a un poble, Les cares de la integració i A què juguem?Ha rebut nombrosos premis (Enric Valor, Carmesina, Bernat Capó, Bancaixa, Laurèdia, Folch i Torres de Barcelona, de la Crítica, Ciutat de Torrent, Ciutat de Borriana, etc). També ha elaborat materials didàctics i llibres de text.

Podeu fer un tast de les primeres pagines:



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada