17 d’octubre del 2012

Presentació d'El balneari dels àngels, d'Eli Llorens





Eli Llorens presentarà la seua novel·la El balneari dels àngels per primera vegada al seu poble:

Data: Divendres, 26 d’octubre

Hora: a les 20:00h.

Lloc: Al Saló d’actes de l’Obrera (c/ Major de Castelló de la Ribera)

Comptarem amb la presència de l'autora, de Salvador Álvarez (alcalde), de Desirée Gallego (regidora de cultura)  i anirà a càrrec de Cristina Grimaltos (professora de l´Escola d´adults Paz Mínguez).

Hi haurà una espectacular sorpresa hindú!



Sinopsi d'El balneari dels àngels Fa quinze anys que Cris no anava al poble. Tot ha canviat molt. Ara, però, algú reclama la seua presència des de l’altre món. Haurà d’enfrontar-se a fets, persones i records que havia superat: la colla d’amics, el primer amor que mai no s’oblida. Tanmateix, no hi ha temps per a la nostàlgia, ha de resoldre un cas al que s’hi juga la vida. Amb l’ajut del seu grup d’investigació i la providència divina de Lakshmí, Cris arribarà al cor de la trama a El balneari dels Àngels.

Eli Llorens (Castelló de la Ribera, 1975) s’ha dedicat professionalment a l’administració d’empreses, feina que ha compaginat amb les motos, les arts escèniques i la dansa oriental. L’any 2010, rebé el III Premi Sambori de País pel relat Coses que passen i resultà finalista al certamen “La rosa de paper” amb el conte El gesmiler. Dos dels seus relats han estat inclosos als recopilatoris Las mujeres cuentan, editats per la Conselleria de Benestar Social. El balneari dels Àngels rebé una menció especial al Certamen Literari Castellum Ripae.


Més informació clicant ací.

Ací tenim a Eli Llorens presentant-nos breument el llibre:




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada