11 de setembre del 2012

Proposta didàctica de Poemes viatgers, de Joaquina Barba #TIC



A sobre de l'estora màgica dels poemes viatgers, podreu fer un viatge fantàstic a l'estació dels somnis... I, a més aprendre moltes coses. Els llibres de literatura infantil i juvenil van adreçats a lectors que s'estan formant, Joaquina Barba ha escrit aquests Poemes viatgers per a xiquets i xiquetes a partir de 8 anys.

Aprenen quan el llegeixen per gust i també pot que la introducció siga a través de l'escola. En aquest cas, volem facilitar al màxim la feina a mestres i alumnes i els oferim diverses opcions.

A la fitxa del llibre podem trobar generalment un vídeo (del de Poemes viatgers ja n'hem parlat en aquest blog, Guillem, un lector de 8 anys ens ha recitat un poema), i una petita mostra del llibre, entre altres materials didàctics, si els hi ha, a la part dreta de la fitxa.

Aquest apunt és per anunciar que tenim una proposta didàctica nova, l'ha elaborada Ana Belén Ferrer. L'enllaç és a la fitxa però també, d'una manera més accessible als més menuts, a l'apartat Recursos didàctics, que es troba a l'inici del web de Bullent. I, més concretament, a la seua pròpia pàgina didàctica: http://www.bullent.net/didactica/e29-poemes-viatgers.



Aquest logotip tan simpatic és el que Miquel Mollà ha dissenyat per a indicar on baixar-nos el pdf de la guia de lectura. Ens duu a aquest enllaç: http://www.bullent.net/ficheros/libros/estrella29.pdf

Properament allà al costat hi posarem un joc interactiu en jclic, però ja us ho direm al seu moment. Ara us convidem a passejar-vos per la guia didàctica dels Poemes viatgers i donar-nos la vostra opinió. Gràcies!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada