9 d’agost del 2012

En quin cap cap, d'Enric Lluch, Al fons del Bullent


A l'estiu cal divertir-se, així que recuperem avui aquest llibre d'Enric Lluch que genera rialles espontànies en grans i menuts. En el seu moment fou Premi de la Cr´tica de l'IIFV, però, sobretot, ha rebut com a premi el reconeixement dels lectors.

En quin cap cap, d'Enric Lluch i il·lustracins d'Albert Pallarés ens conta aquesta història:

Els reis de Trèvol s’enfilaren damunt dels seus cavalls i marxaren a berenar. Ningú no sabé com, però es perderen. Així doncs, el país restà sense rei, sense reina... i sense hereus a la corona. Oi, oi, oi! Què podien fer els súbdits de Trèvol? Després de barrinar fins que els eixí fum de l’arreleta del cervell decidiren... 

Enric Lluch (Algemesí, 1949) és llicenciat en Història per la Universitat de València.La seua activitat literària abasta, bàsicament, la narrativa infantil i juvenil. Ha estat guardonat, entre altres, amb el premi Samaruc al millor llibre valencià, el de la Crítica de l’Institut Interuniversitari de Filologia Valenciana, el Premi Carmesina, etc. És autor d’uns seixanta llibres de caràcter infantil o juvenil. La seua obra ha estat traduïda a totes les llengües de l’Estat i ha estat transcrita al sistema Braille. En Edicions del Bullent ha publicat El regne de Tentipotenti, L’inventor Xaveta i En quin cap cap?, premi de la Crítica de l’IIFV. La germanor del camí ha rebut el Premi Enric Valor de narrativa juvenil.


Llegiu-ne un fragment:






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada