25 de juliol del 2012

Lucía Arenas a Vent de Llevant, de Levante TV


Ja s'acosta el divendres 27, que és l'aniversari de Sara, la protagonista del llibre "Els temps de Sara". Us recordem que esteu convidats a la presentació / Festa d'aniversari a Benigànim, tal i com ja us déiem en un anterior apunt.

Al comerç Ciben de Benigànim ja estan preparats. Han arreglat l'aparador per a l'ocasió, en tenim unes fotos:



Doncs bé, com si d'un regal d'aniversari es tractés, hem trobat aquest vídeo de l'entrevista que la periodista María Sánchez li va fer a Lucía Arenas al programa Vent de Llevant de Levante TV amb motiu d'haver guanyat el premiEnric Valor de narrativa juvenil, quan encara no s'havia publicat el llibre.

És interessant la reflexió al voltant de les distintes lectures que té una obra en funció de l'edat del lector. Hi apareix a sovint. El lector és, per tant, un element important en la construcció de la novel·la. Potser per això quan rellegim no tornem a la mateixa història, sinó que en trobem una de nova en la que el que ha canviat som nosaltres?



Aquest és també el primer vídeo en que youtube ens a conduït a canviar el nom del nostre canal de TV. Li déiem Molseta i ara és Bullent.

Lucía Arenas (Benigànim, 1977). En 1995 comença a estudiar Químiques en la Universitat de València. En acabar la llicenciatura realitza el CAP, i un temps després comença a treballar al CEIP Ruperto Chapí de Villena. Des d’aleshores s’ha dedicat a la docència, i hui en dia és professora de Tecnologia a l’IES de Vallada. Compagina aquesta tasca amb la de ser mare, i busca temps d’ací i d’allà per poder escriure. Els temps de Sara va guanyar el premi Enric Valor de narrativa juvenil i és la primera obra que publica.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada