8 de juny del 2012

Animació lectora d'Aureli Silvestre i Del carreró a la ciutat



Aureli Silvestre va ser convidat a fer una animació lectora al col·legi municipal de Benimaclet per als alumnes de sisé de primària. Va ser el tancament a un seguit d'activitats que havien organitzat amb motiu del dia del Llibre i on tots els alumnes es llegiren Del carreró a la ciutat. Un recorregut per la València històrica, feren una lectura col·lectiva i també una volta per la ciutat on vistaren els espais que apareixen al llibre.

Aureli estigué molt a gust i ens ha dit que li feren moltes preguntes i de molt d'interés.

Ens han fet arribar unes fotos, un text dels alumnes i el permís per a reproduir-los. Ho fem amb molt de gust, alhora que aprofitem per encoratjar-los i animar-los a seguir així:

Text dels alumnes:


L’ alumnat de sisè, enguany, com en altres ocasions, hem celebrat el dia del llibre amb diverses activitats que han estat molt interessants i, al mateix temps, enriquidores:
-         Varem començar amb la lectura del llibre “ Del carreró a la ciutat” de l’autor Aureli Silvestre. Es tracta d’ un llibre que, de la mà de dos estudiants d’ E.S.O., Júlia i Maria, ens enfonsa en la pròpia història de la ciutat de València.
-         Al marató de lectura que es va organitzar al centre, el varem llegir col.lectivament i vam tornar a gaudir dels passatges més divertits.
-         Tambè hi vam participar a les activitats organitzades per l’institut “Rascanya” ( on la majoria de nosaltres cursarà l’ESO) sobre la història de l’escriptura.
-         Una altra activitat que varem dur a terme va ser una visita guiada pel barri del Carme visitant tots els llocs en què s’ambienta el llibre.
-         I per a finalitzar hem rebut la visita al nostre centre del propi autor. Li varem fer moltíssimes preguntes a Aureli qui, a més a més, ens va contar cóm es feia un llibre. Desprès de totes les explicacions… ens va dedicar el llibre a cadascú!

Ha estat una forma meravellosa de participar per última vegada al Dia del Llibre a l’escola, i per aixó vos ho contem.

Alumnat de 6è.

Més fotos:


 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada