11 d’octubre del 2011

Del carreró a la ciutat, d'Aureli Silvestre




Del carreró a la ciutat Una descoberta per la València històrica, d’Aureli Silvestre.
Petjades. claus històriques.
La ciutat de València és una gran desconeguda per als seus propis habitants. Per això el primer llibre de la série històrica de la col·lecció Claus per entendre el món li l'hem volgut dedicar. Des de la seua fundació, incomptables ànimes hi han viscut, patit, gaudit, passejat, somniat... i el ressò de totes elles es pot escoltar als seus carrerons.

Sinopsi:
És l’ultima setmana d’estiu i Maria espera impacient l’arribada de Júlia, una antiga amiga de l’escola, per passar juntes els últims dies abans de la tornada a d’institut. Cap d’elles no saben que aquesta serà una setmana ben especial per elles. Una aventura que canviarà per sempre la seua manera de vore i entendre la ciutat de València.
Del Carreró a la ciutat és un llibre especial. Un llibre que ens conta una història que passa a València, però també ens parla de la pròpia història d’aquesta ciutat des de la seua fundació. Una manera diferent d’aprendre i que ens ensenya, al cap i a la fi, la lliçó més important de totes: que si ens ho proposem de valent, podem revertir les injustícies.

Aureli Silvestre Romero (València, 1977) és historiador. Ha dedicat la major part de la seua carrera a la investigació de temes relacionats amb la història de la ciutat de València, especialment del seu període medieval. Fruit d’aquests treballs li han estat publicats diferents llibres i treballs. Des de fa alguns anys es dedica la l’ensenyament, una tasca que, assegura, l’apassiona. És un enamorat de València, on va nàixer, viu i treballa.



2 comentaris:

  1. alguien sabe las respuestas a estas preguntas :
    escriu el nom de 10 personatges historics que ixen al llibre
    escriu el nom de 5 barris de la ciutat
    escriu 6 dates importants en la historia de la ciutat i indica l.esdeveniment succeït
    escriu el nom dels personatges protagonistes i dels secundaris
    muchas gracias , saludos

    ResponElimina