16 de juny del 2011

Àlex i les portes estel·lars, de Xavier Mínguez


Ha arribat el darrer llibre de la col·lecció Els llibres del gat en la lluna: Àlex i les portes estel·lars de Xavier Mínguez, il·lustrat per Dani Cruz.

Tot superheroi adult comença siguent un superheroi infant? No, no es tracta d'això.

A Àlex no li van molt bé les coses a l’escola, encara que almenys ha aconseguit que sa mare li compre una pistola obriportes estel·lars al multipreu del cantó. Però la sorpresa vindrà quan descobrisca que la pistola obriportes estel·lars funciona!!! Així, travessa la porta estel·lar per tal d’arribar a una dimensió desconeguda: la dimensió dels superherois. I quina no serà la seua sorpresa quan veu que els superherois l’esperen impacients: necessiten que es convertisca en un d’ells. Però quin? Caldrà provar els superpoders de tots. A través de les seues aventures, Àlex, aprendrà que un gran poder suposa una gran responsabilitat.

Abans que el llibre mateix ha nascut el blog que en parla, http://alexilesportesestellar.com/.
Com que el llibre és tan divertit el seu blog segur que també ho serà!

Xavier Mínguez (València, 1970). Va publicar el seu primer llibre amb 20 anys. A partir d'aleshores ha publicat diversos llibres per a infants i joves, entre els quals cap destacar Alícia en el país del xocolate o ...Que la punta d'un paraigua o Lumare, premi Samaruc 2003. És professor de Didàctica de  la Llengua i la Literatura, especialment de Literatura Infantil, primer a la Universitat Catòlica de València i ara a la Universitat de València i també a l'ensenyament a secundària.

En aquest video Xavier Mínguez ens presenta Àlex i les portes estel·lars:



 I ací podem llegir el primer capítol del llibre




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada